woensdag 27 januari 2016

Haccp Certificering

Agouty Schoonmaakbedrijf Zaandam, Dieptereiniging Sanitair, Glasbewassing
[ne_shortcode1]

[ne_shortcode2]
Agouty te Zaandam is een succesvol schoonmaakbedrijf uit de Zaanstreek. Wij hebben zelf jarenlang als schoonmaker ervaring opgedaan en een eigen aanpak ontwikkeld. En die werkt goed!

Wij hebben betrouwbare en nette schoonmakers in dienst en een vaste, zeer tevreden klantenkring. Agouty is een betrouwbare partner, op onze mensen kunt u écht rekenen. Dit betekent dat u het schoonmaakwerk aan ons kan overlaten, u heeft er geen omkijken naar. Wij leveren wat er is afgesproken en doen vaak net een beetje meer. Als vaste klant van Agouty bieden wij u extra service. U profiteert van onze diensten en dat voor een eerlijke prijs.

Uiteraard leveren wij echt goed schoonmaakwerk: interieur en vloeronderhoud, schoonmaak volgens HACCP certificering, bouwschoonmaak- en oplevering, glasbewassing, dieptereiniging sanitair, terras- en gevelreiniging. Met onze diverse schoonmaakdiensten kunnen wij u een aanbod op maat bieden. Wij gebruiken milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en gaan heel bewust met energie- en watergebruik om.

Sluispolderweg 13, 1505 HJ Zaandam, Tel: 075 - 73 70 157
Haccp Certificering

Geen opmerkingen:

Een reactie posten