vrijdag 12 februari 2016

Haccp Artikelen

Bedrijfsfilm Braspa Den Helder
[ne_shortcode1]

[ne_shortcode2]
Braspa is voor kinderdagverblijven een toonaangevende en vooral betrouwbare totaalleverancier . Met een assortiment van meer dan 3000 artikelen specifiek gericht op de kinderopvang zijn wij een unieke one stop shop partner voor de Kinderopvangbranche. Of het nu gaat om een groot of een klein kinderdagverblijf, nieuw of bestaande locatie, particulier of kinderopvangorganisatie, Braspa kan u van dienst zijn op het gebied van verzorging, voeding, speelgoed, veiligheid en hygiëne / reiniging en dat allemaal voor een scherpe marktconforme prijs.
We hebben partnerships met Pampers voor de verzorging en Nutricia voor de babyvoeding. Hierdoor kunnen wij toegevoegde waarde bieden op het gebied van luierverbruik en op het gebied van voedingsadvies.
Onze versproducten worden dagelijks aangeleverd waardoor wij een lange THT datum en optimale versheid kunnen garanderen. Brood, melk, fruit, alles vers en gekoeld geleverd
De houdbare producten zijn in ons enorme warehouse altijd ruim voorradig. Zo kunt u food en non food in een moeite tegelijk selecteren. Nagenoeg alle producten die u voor uw kinderopvang nodig hebt worden zo op hetzelfde moment geleverd.
Via onze website kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week uw bestelling plaatsen. En tijdens kantooruren staat ons hele team u graag met raad en daad bij. Schroom niet om te bellen voor informatie over onze producten.
· Meer dan 15 jaar ervaring met het leveren van Kdv"s en BSO"s
· Zeer breed assortiment specifiek gericht op de kinderopvang
· Één bestel en één levermoment voor alle boodschappen
· Snelle en vakkundige levering met hoog serviceniveau
· Uitgebreide managementinformatie op locatie en organisatieniveau
· Chauffeurs in bezit van VOG verklaring
· Actief gekoeld HACCP gecontroleerd transport

http://www.braspa.nl


Wilt u ook een bedrijfsfilm laten maken?
Bezoek dan onze website: http://www.imagereport.nl
Haccp Artikelen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten