donderdag 24 maart 2016

Hygiënecode Voor De Horeca

Hygiënecode voor voedingsverzorging in grootkeukens
[ne_shortcode1]

[ne_shortcode2]
Voedselveiligheid en hygiëne zijn essentiële onderdelen voor een veilige voedselbereiding in grootkeukens van zorginstellingen en Defensie. Deze nieuwe film is geproduceerd op basis van de vernieuwde hygiënecode in 2014, in samenwerking met het voedingscentrum in Den Haag. De film gaat in op alle processen die van invloed zijn op de kwaliteit van voedselverstrekking. Onderwerpen: Introductie, micro-organismen, chemische en fysische verontreiniging, allergenen, voedselveiligheidssysteem, basisbeheersmaatregelen, hygiënische werkwijze, reiniging en desinfectie, bijzondere beheersmaatregelen, controleren en registreren. Deze film is ook verkrijgbaar als online training in combinatie met een toets, certificaat en registratie. Meer weten? Kijk op instructiefilm .nl
Hygiënecode Voor De Horeca

Geen opmerkingen:

Een reactie posten