zaterdag 16 april 2016

Passie Voor Horeca

Passie voor Horeca - Een leuk filmpje wat er gebeurd als er geen passie meer is in de horeca.


[ne_shortcode1]

[ne_shortcode2]

Hoe belangrijk is het personeel met passie?


Als je hierboven de video hebt bekeken over Passie Voor Horeca, dan begrijp je dat goed personeel onmisbaar is. ook in de horeca. Het is een grappig filmpje, zo zie je maar weer ieder zijn vak of passie.Dit geldt zeker voor de horeca, lange dagen, altijd werken als een ander vrij is.

De werktijden zijn soms niet erg sociaal, en dan zijn de verdiensten ook niet om naar huis te schrijven. Dit moeten dan wel mensen zijn die echt voor hun vak willen gaan en hun schouders eronder willen zetten, anders hou je het niet vol.

Passie voor horeca afbeelding

Is er nog wel Passie voor Haccp in de horeca?


Zeker dat er nog passie is, vele duizenden mensen werken iedere dag met heel veel plezier in de horeca. Dit geldt zeker voor alle vakbekwame mensen die in een keuken werken. Deze zijn zich er heel bewust van hoe belangrijk haccp is voor de hygiëne, en de voedselveiligheid van hun gasten.

Bij sommige slaat hun hoofd echt op hol alleen al bij de gedachte van het bereidden van een perfect gerecht. Dat ene gerecht waarbij de smaken precies bij elkaar passen, hhhmmmm.
Krijg alweer honger bij het schrijven ervan. Om ook de keuken mee te laten doen aan de digitale wereld hebben app ontwikkelaars zich ook gestort in de passie voor horeca, door een sper handige app te ontwikkelen waarmee je op een goede en verantwoorde manier te temperaturen kan waarborgen tijdens je werk. Tja, alleen is nog de vraag hoort een (vieze) mobiele telefoon wel thuis in een schone nette keuken waar iedereen zich strikt aan de haccp voorschriften houdt....

Maar goed mocht je het een keer willen uit proberen, hier heb je de link waar je de app kan downloaden. heel veel plezier er alvast mee. https://itunes.apple.com/nl/app/haccp-mobile/id616013776?mt=8

Mocht je niet in de horeca werken en toch de passie voelen voor eten, en hoe je je eten nog lekkerder kan laten smaken, bekijk dan dit artikel even.
http://www.iculture.nl/apps/review-foodie-app-eten-drinken-fotograferen/

 
Passie Voor Horeca

Geen opmerkingen:

Een reactie posten