vrijdag 13 mei 2016

Haccp Verklaring

Vloeistofdichte pvc vloer maken - NVT Benelux Bedrijfsvloeren BV - Wil van Hees - Directeur
[ne_shortcode1]

[ne_shortcode2]
NVT Benelux B.V. is zowel een leverancier van PVC vloeren en toebehoren, als een vloerenbedrijf gespecialiseerd in vloeistofdichte dekvloeren.

Duurzame vloeistofdichte vloeren vervaardigd uit 100% gerecycled kabel materiaal. Dit kabelmateriaal is hoogwaardig PVC dat voldoet aan het KOMO keurmerk. Hierdoor zijn onze PVC vloeren niet alleen slijtvast, maar ook bestand tegen zuren, logen en andere chemische stoffen. De belangrijkste eigenschappen van PVC vloeren zijn: duurzaam, bijzonder sterk, vlak en vormvast, makkelijk te onderhouden en intensief gebruik is géén enkel probleem.

Ons assortiment aan PVC tegels en PVC lamellen beschikt over een grote diversiteit aan eigenschappen en toepassingsgebieden. Representatieve vloeistofdichte dekvloeren, die voldoen aan de hygiëne eisen (HACCP) en VVV (voorheen PBV verklaring). Hierdoor zijn de tegels toepasbaar in tal van branches. Dankzij de combinatie van ruim 30 jaar ervaring in vloeistofdichte vloeren en de uitgebreide kennis over gerecyclede PVC tegelvloeren, kunt u bij NVT Benelux daadwerkelijk rekenen op een deskundig advies!

NVT Benelux B.V. is een specialist in bedrijfsvloeren en officieel dealer van de hoogwaardige NICOCYL® tegels (www.nicocyl.de). Hierdoor is het mogelijk de beste kwaliteit PVC tegels tegen de scherpste prijs te leveren!

Deze film is gemaakt en geregisseerd door Prime-Ops.com
Haccp Verklaring

Geen opmerkingen:

Een reactie posten