dinsdag 17 mei 2016

Haccp Regels Sociaal Volgen Met Pinterest

Haccp Regels Sociaal Volgen Met Pinterest


Ook via sociaal media is haccp regels te volgen.


Haccp Regels Sociaal Volgen Met Pinterest.
Als dit jou favoriete kanaal is, Klik hieronder op het Pinterest icoon van haccp regels sociaal media kanaal, en volg ons zoals jij dat gewend bent.
Op alle kanalen houden wij iedereen op de hoogte van alle ontwikkelingen, nieuws en updates over haccp, voedselveiligheid en hygiëne.

Haccp Regels Sociaal Volgen Met Pinterest



Wat is Pinterest en hoe Haccp Regels Sociaal Volgen Met Pinterest?


Snelle start


Ga snel aan de slag met Pinterest door onderstaande stappen te volgen. Dit is de basis voor een optimale snelle start. Op de volgende pagina"s worden meer hoofdfuncties uitgelegd.

Stap 1: Lingo


Je hoorde in gesprekken hier en daar misschien al een vreemde term vallen, maar we nemen de begrippen nog even door.


  • Pin: Een pin is de afbeelding of video die je deelt met Pinterest. Een pinner (gebruiker) pint (plaatst) pins (afbeeldingen of video"s).

  • Repin: Een repin is een afbeelding op Pinterest die opnieuw is gedeeld.

  • Board: Een board (bord) is de openbare map waar je afbeeldingen op pint.

  • Follow: De boards en/of pins van een andere gebruiker volgen. Je kunt alle posts van de gebruiker volgen, of losse borden selecteren.

  • Unfollow: Het volgen van een gebruiker of bord stopzetten

Stap 2: Maak een account


Ga naar de site van Pinterest en klik op registreren. Je kunt verbinden via Facebook of Twitter, maar registreren met alleen een e-mailadres kan ook.


Inschrijving via social media heeft als voordeel dat je pins eenvoudig via Facebook of Twitter deelt, mits je daarvoor kiest. Bovendien kun je vrienden zoeken via je sociale accounts.

Aan het einde van de registratie vraagt Pinterest je een aantal borden te kiezen van pins die je bevallen. Daarna volg je die borden automatisch. Hoe je die borden desgewenst weer kunt "unfollowen" staat op de volgende pagina.

Stap 3: Maak een bord


Voeg een bord toe waar je jouw pins op kwijt kunt. Wat wil je gaan verzamelen? Je kunt zoveel borden maken als je wilt, dus organiseer je borden per onderwerp, zodat het lekker overzichtelijk blijft voor jou en je volgers. Of bekijk hier Haccp Regels Sociaal Volgen Met Pinterest


Klik op "Add +", rechtsboven in je browser
Selecteer "Create a Board"

Geef je bord een naam en selecteer een categorie. Zodra je volgt en gevolgd wordt kun je ook mede-pinners uitnodigen om samen aan het bord te werken, daarover meer op de laatste pagina.

Stap 4: Pin, pin, pin


Gooi alle remmen los en begin met schaamteloos pinnen, posten en repinnen.


Pinnen kan op twee manieren. Je kunt je eigen pins van het internet of je computer plukken en je kan afbeeldingen "repinnen" binnen de site.
Repinnen

Repinnen is het opnieuw pinnen van iemands pin, op je eigen bord. Het grootste deel van de foto"s op Pinterest is opnieuw gepind. Niet vreemd, want een functie van de site is het verzamelen van afbeeldingen.


Als je de muis over een afbeelding beweegt zie je de "repin" knop opduiken.
Selecteer een bord, omschrijf je pin en pin it
Zelf uploaden

Heb je een foto op internet gevonden of staat er nog een vakantiefoto die je met de wereld wilt delen? Klik op "Add +", rechtsboven in je browser


Kies "Upload a Pin" als je een afbeelding vanaf je computer wilt uploaden. Klik op "Bestand kiezen" en selecteer de afbeelding in het venster.

OF: Selecteer "Add a Pin" als je een afbeelding wil uploaden vanaf het internet. Kopieer de URL (het webadres) van de afbeelding in de balk en kies "find images".

Selecteer een bord en geef een omschrijving van het plaatje. Die tekst is alle houvast die mede-pinners hebben, een krachtige omschrijving versterkt de impact van je pin enorm.

Pin it! Je pin fonkelt nu op je eigen bord, wachtend tot de community hem ontdekt.

Bekijk hier Haccp Regels Sociaal Volgen Met Pinterest


Haccp Regels Sociaal Volgen Met Pinterest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten